Contact

Industrieweg 44
Oudenbosch
4731SC
Mobiel: 06-149 66 877

        Openingstijden

 Maandag        6:30 - 18:00 
 Dinsdag      6:30 - 18:00
 Woensdag      6:30 - 18:00
 Donderdag      6:30 - 18:00
 Vriojdag      6:30 - 18:00

      Erkend leerbedrijf

Welkom op de website van Gastouderopvang Oudenbosch. Je bent hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar opvang voor kinderen. Een gastouder biedt kleinschalige kinderopvang in huiselijke sfeer. 

Steeds meer ouders  kiezen voor een gastouder in plaats van een kinderdagverblijf of BSO. Wat deze vorm van opvang aantrekkelijk maakt, is dat een gastouder meer individuele aandacht aan het kind kan bieden, waardoor de aanpak persoonlijker is. Bovendien is een gastouder over het algemeen goedkoper en flexibeler dan een kinderdagverblijf of BSO.

Daarnaast biedt ik de mogelijkheid om opvang te bieden van 's ochtends vroeg (bij uitzondering zelfs vanaf 6:00) tot 's avonds 19:00. Dit is handig voor als je op tijd op je werk moet zijn of juist tot laat op je werk aanwezig moet zijn. 

Jessica Wessels

Industrieweg 44
Oudenbosch
4731SC


Telefoon: 0165-311 597
Mobiel: 06-149 66 877

Als erkend leerbedrijf is het mogelijk om bij mij stage to komen lopen. Volg je hulp & zorg MBO niveau 2 dan is dit een mogelijkheid. Er zijn inmiddels 3 stagiaires onder mijn hoede geweest en hebben mee kunnen draaien in de dagelijkse gang van zaken van de gastouder- en naschoolse opvang.

Je kunt mijn erkenning nalezen op de website van Calibris: http://mijn.calibris.nl/Leerbedrijf/Index/142372

Mocht je interesse hebben, neem dan contact op via de contact pagina.

KiKi is opgezet door Hester Baars. Ze is zelf gastouder geweest. KiKi is een voorschools educatief programma voor gastouders en is in te zetten voor ieder kind. De uitgangspunten zijn: scholing, intervisie, samenwerking en ontwikkeling. Hierdoor is KIKI ontstaan: Kansen in kinderen! Ontwikkelingskansen voor ieder kind! Lees meer hieroder op de website van KiKi: http://www.kiki-s.nl/.

Als gecertificeerde pedagogische werker KiKi ben ik opgenomen op de website van KiKi-s. Je kunt mijn registratie, lees naam, terugvinden op deze website: http://www.kiki-s.nl/gecertificeerde-gastouders-kiki/ 

 

Taalselectie

Wil je de website in een andere taal lezen? Kies dan onderstaande vlag voor de taal waarin je deze wil lezen.

Wat biedt de opvang

Bij gastouderopvang Het vrolijke kaboutertje mag ieder kind zichzelf zijn en zich ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo. Ik stimuleer de kinderen spelenderwijs en n bied ruimte aan voor vrij spel, gezamenlijke activiteiten, Wij houden van boekjes lezen, liedjes zingen, dansen, koken, knutselen, spelletjes doen en buitenspelen.

 

- Opvangaan kinderen tussen 0 en 4 jaar en beperkt BSO

- Huiselijke opvang met aandacht voor het gezinsleven

- De 4 R’s; rust, regelmaat, reinheid en respect. Vinden wij erg belangrijk voor ons zelf maar zeker vd kinderen

logo gastouder Jessica

Wie is Jessica

Hallo, mijn naam is Jessica Wessels (20-12-1981). Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, Sebastiaan (15-07-2009) en Charlotte (9-12-2016). We hebben 4 katten en 2 jack russels.

 

Sinds 2009 ben ik gastouder en doe dat met veel plezier. Ik vind het heelijk kinderen om mij heen te hebben en ons eigen kind vind het uiteraard ook prachtig om met andere kinderen te spelen.

 

Begin 2009 heb ik MBO 2 Helpende Zorg en welzijn behaald. Dit is een verplichte opleiding voor gastouders. Daarnaast is het uiteraard verplicht om ieder jaar EHBO cursus te volgen, wat ik dan ook ieder jaar doe.